RoKi Tennis

Welkom bij RoKi Tennis


Reünisten Oud-Korfballers uit Indië (sinds maart 1975) |

Contributie tennis 2017
Afdelingsleiding Tennis Homepage Roki Mail to webmaster Uitslagen Roki bowling website Bekijk Roki Evenementen & Muziek website Andere Roki activiteiten Bestuur RoKi en Activiteiten

Leiding Afdeling RoKi Tennis
<img alt= Peter Stern, coördinator/leiding
[oktober 2015]. Henk de Wolf heeft tijdens het ledenberaad op 14 oktober 2015 te kennen gegeven te stoppen met het leiderschap en stelt voor dit over te dragen aan Peter Stern. De leden wordt gevraagd hiermee in te stemmen en met een luid applaus aanvaardt Peter Stern de functie voor één jaar.


Fred Timmermans (37K) Fred Timmermans, budgethouder
Guus Vennik, ass.

Ilse Spiessens- Emmel, (48K) Ilse Spiessens-Emmel
evenementen
Assistent toernooien Theo Brook


rokitennis_Peggy Rijkschroeff (77K) Peggy Rijkschroeff , voormalig afdelingsleider; ROKI Lid van Verdienste overleed op 24 februari 2014

Klik ook op deze links
Make Your Choice | Bestuur RoKi
RoKi homepage
RoKi bowling,
[meer info bowling]
RoKi bridge,
Roki muziek
RoKi sjoel
RoKi soos

RoKi Interkorf Digitaal

RoKi reizen worden aangekondigd in het clubblad Interkorf

* Jaarfeest 2016

ROKI TENNIS al meer dan 25 jaar sportief en gezellig. Voor informatie of opgeven klikt u op één van de vakjes hierboven
ROKI-tennis propageert het sociaal tennisgebeuren op de woensdagmiddag van 12:00 - 15:00 uur. Waarbij geoefende en minder sterke spelers met elkaar spelen.
tennis_clipart_images (2K) rokitennis_frame1_ben (27K) verslagen (8K) banner roki2 (55K)
banner roki2 (55K)

fred en peter SNC11472 (92K)
klik hier voor Interkorf Digitaal
nr 1, maart 2017


...lees alles over ROKI; verslagen en foto's en berichten van de afdelingsactiviteiten...
Redactie Fred Timmermans [vormgeving] en Peter Stern
...lees alles over ROKI; verslagen en foto's en berichten van de afdelingsactiviteiten...
Redactie Fred Timmermans [vormgeving] en Peter Stern

E-mail redactie [klik]
tel 06 5053 3709

Naar boven

INTERKORF DIGITAAL Image4 (87K)
klik hier voor Interkorf Digitaal
nr 2, mei 2016


E-mail redactie [klik]


tel 06 5053 3709


ldnbr a2 DSC_0019 (80K)
HENK DE WOLF OVERLEDEN
Den Haag, donderdag 18 februari 2016
Henk de Wolf, oud-leidinggevende van ROKI Tennis is vandaag overleden. Hij werd 73 jaar. Henk de Wolf, goedlachs en fanaat tennisser heeft één seizoen de leiding gehad over de Tennisafdeling. Hij bleek voordien al zijn sporen te hebben verdiend op het gebied van bestuurlijke kwaliteiten. Zo was hij o.a. voorzitter van de voetbalvereniging NIVO en van de tennisvereniging TVI. Henk de Wolf was in zijn werkzame leven actief in de horeca. Hij heeft een restaurant gehad, was een prominent vinoloog (wijnkenner) en wist ook veel van de Schotse whisky's. en toen hij het wat rustiger aandeed hielp hij mensen bij het starten van een onderneming. Hij was ook bezig als financieel adviseur, samen met zijn echtgenote. De uitvaart was woensdag 24 februari 2016 in de kapel op de begraafplaats St Petrusbanden aan de Kerkhoflaan te Den Haag.

Bij de foto: op 8 oktober 2014 nam Henk de Wolf (rechts) het voorzitterschap van ROKI Tennis over van Donald Lammerding
geijsen (55K) geijsen 2 (72K) geijsen 3 (44K)
Rijswijk- 8 december 2015.
Een van onze humoristische leden, Dick Geijsen, is op 8 december overleden. Dick bewoog zich door het ROKI-leven met een lach en een scherts, of het nou op de tennisbaan was, op het jaarfeest of tijdens een sooshappening. Op de tennisbaan was hij een geregelde gast, sloeg een balletje en was gevreesd om zijn backhandslash. Hij maakte zich ook verdienstelijk in de organisatie van toernooien. Op op de dansvloer was hij vaak te vinden met zijn vrouw Hetty.
Hij kwam na enige tijd in NIeuw-Guinea verbleven te hebben naar Nederland, deed er de machinistenschool en ging naar de grote vaart als werktuigkundige. Toen hij zijn huidige echtgenote leerde kennen zocht hij een betrekking aan wal, dat werd de GEB. Op welke ROKI-bijeenkomst dan ook, je hoorde altijd zijn lach en maakte her en der de nodige grappen of vertelde anekdotes. Hij was een vrolijke man en de bijgaande foto's mogen daarvan blijk geven.
De crematie vindt in besloten kring plaats.
Ferry Saffrie2 _1024 (79K) IN MEMORIAM FERRY SAFFRIE

DEN HAAG - Op 27 november 2015 is ons lid Ferry Saffrie ons ontvallen. Hij was jarenlang een trouwe deelnemer aan ROKI-Tennis. Als budgethouder(penningmeester) en in diverse andere functies van de tennisclub heeft hij zich verdienstelijk gemaakt (1997-2012). Ferry, een kalme man was in Indische kringen een bekende figuur.
Tijdens de Japanse bezetting woonde hij op de boerderij van zijn grootmoeder in Boetjenegoro. Daarna was hij werkzaam bij de Mariniers Brigade Veiligheidsdiens (MBD), maar moest om veiligheidsredenen vluchten naar Nieuw- Guinea. Daar heeft hij 5 jaar gewerkt bij de Onderwijsinspectie. De avonden werden besteed aan studie. Zo heeft hij in 1 jaar de Handelsschool gedaan waarvoor normaal 3 jaar stond. In 1955 kwam hij naar Nederland, deed de opleiding boekhouding en moderne bedrijfsadministratie en haalde het diploma SPD, samen met Harry Walsarie Wolff. De ondernemingsgeest was een van zijn verborgen eigenschappen. Wie kent niet Het Oosters Huisje, dat hij samen met zijn moeder oprichtte. Hij importeerde als handelsondernemer diverse producten voor Go Tan en Conimex. Zelfs probeerde hij een lombokplantage in Zuid-Spanje op te richten, handelde in Balinese beelden en nog veel meer.
Velen kenden hem als de man die de leiding gaf aan de TONG TONG Bar op de Pasar Malam Besar (nu: TTFair). Van daaruit zorgde hij voor de dranken van alle standhouders(1970-2006).
De uitvaartplechtigheid wordt in De Grote Kerk van Den Haag (centrum) gehouden, 4 december aanvang 13.00 uur. Daarvoor is er gelegenheid om afscheid te nemen. Degenen die de plechtigheid wensen bij te wonen wordt verzocht één bloem mede te nemen. Op zijn rouwkaart staat een citaat van een Nat 'King' Cole-song: "You'll Find That Life Is Still Worthwhile If You Just Smile".
Beter had Ferry Saffrie het niet kunnen verwoorden.
Ben Lokollo


tennisactueel_image (26K)
Klik op de afbeelding voor de actualiteiten op tennisgebied.
Ledenberaad ROKI Tennis op 8 oktober 2014
Henk de Wolf krijgt het schild van afdelingsleider aangeboden door zijn voorganger Donald Lammerding.
Daarna erwtensoep en feest.
ldnbr a2 DSC_0019 (80K) ldnbr a DSC_0858 KARAOKE Heren (57K) ldnbr a DSC_0848 Truus Snert (86K) ldnbr a DSC_0853 Erwtensoep (80K) ldnbr a DSC_0870 KARAOKE Dames (48K)
Tennistoernooi 21 mei 2014 a deelnemers DSC_0009 (96K) a DSC_0019 (128K) a groep 2 DSC_0063 (182K) a groep DSC_0110 (178K) Woensdag 21 mei, vond het openingstoernooi plaats. Er deden 28 deelnemers mee. En er werden heren dubbel/ dames dubbel gespeeld. Namen van de eerste prijs winnaars worden op het console van de Addy Rijkschroeff bokaal vermeld. Uitreiking vond plaats op het ROKI Jaarfeest (7 juni 2014 -Leuningjes Poeldijk)
roki tennis opening seizoen 2014 DSCN4498 (147K)
Het tennisseizoen begon op woensdag 2 april 2014.
Park Overvoorde Rijswijk. Het was schitterend weer dus grote opkomst.

CONTRIBUTIE? KLIK HIER EN LEES VERDER
EXTRA
Foto's algemene ledenvergadering 2014, klik hier en schuif daarna omlaag Foto's ROKI's Algemene ledenvergadering 2013, klik hier

peggy rijkschroeff 2014 feb24 ROUWKAART (99K) akkie hoogezand-altman 100_0073 a (102K)
Rijswijk, maandag 24 februari 2014

Bestuur, sportvrienden
Kreeg vanochtend het bericht door dat Peggy Rijkschroeff - Altman in de VS is overleden. Ze heeft niet langer hoeven te lijden. Vredig is zij heengegaan.

Rijswijk, donderdag 27 februari 2014
Tot eveneens grote droefenis overleed enkele dagen later ook Peggy's jongere zuster;
Akkie van Hogezand - Altman. Zij was al enige tijd ziek.

Rouwbezoek: Lange Mare 69 Leiden, woensdag 5 maart - 18.30 -19.15 uur
Afscheidsplechtigheid donderdag 6 maart, 16.00 uur - in de aula van crematorium Rhijnhof, Laan te Rhijnhof 4 (ingang Haagse Schouwweg)


Helaas kunnen wij niet aanwezig zijn bij Peggy's uitvaart. Wel zal het bestuur voor een passend bloemstuk zorgen.
Tijdens ons jaarfeest 2013 kondigde Peggy al zeer geëmotioneerd aan dat zij voor de laatste keer was. Zij heeft vooral voor onze afdeling Tennis betekenis gehad. Ook Akkie speelde geregeld bij ons.

Ben Lokollo, voorzittert4t tennis a DSC_7262 (196K) t4t tennisa DSC_7269 (216K) Peggy Rijkschroeff (rechts) heeft tijdens het ROKI Jaarfeest 2013 aangekondigd, dat het haar laatste bezoek zou zijn aan dit evenement. De inspanningen voor de reis vanuit de VS gaan danig parten spelen. Afdelingsleider Tennis Donald Lammerding vroeg en kreeg langdurig applaus voor de bijzondere inzet die Peggy heeft getoond voor het tennisbelang van de Rokianen. De ervaringen die zij in haar woonplaats Los Angeles opdeed als een van de belangrijke medewerksters van de overkoepelende Amerikaanse tennis- association zijn ROKI Tennis goed van pas gekomen. De herinnering aan haar zal blijven voortbestaan door de Addy Rijkschroeff Trofee(foto), die zij beschikbaar stelde.
Peggy Rijkschroeff is sinds 2005 ROKI Lid van Verdienste. Hieronder ROKI's beste tennissers ontvangen de fel bestreden en verdiende bokalen.
Bij de dames Sylvia Houkes en bij de heren: Peter Emmel (ook winnaar 2012) én...Siang Tang (+80 jaar) - Piet Lommers (foto) nam voor hem de beker in ontvangst.
Naar Agenda Naar boven


<


Naar Agenda Naar boven
sicil vd bosch 2008 DSC_0301 (65K)
SICILIANNE VD BOSCH OVERLEDEN
Een van de culinaire coryfeeën en goede speelster van ROKI Tennis is op 1 maart 2013 overleden. Zij werd 72 jaar. In haar jonge jaren was haar sportiviteit ook bekend bij de Indische verenigingen PAMS en NIVO. Samen met haar man Mano sloot zij zich in 2005 aan bij ROKI, en de tennisafdeling was hun het liefst. Na afloop van de Potluck en Barbecue tournooien mochten de deelnemers zich verheugen op haar culinaire vaardigheden, die zij deelde met Joyce Kempff, Syl van Haver en Sylvia Houkes. Sicil's tjendol behoorde tot het dessert. Op de baan wist zij ook van wanten, 1ste prijs dames in 2012, waardoor haar naam gegraveerd werd op de prestigieuze "Addy Rijkschroeff Memorial Trofee"; die werd uitgereikt door voorzitter Hans Kempff(overl.oktober 2012). Daar was zij trots op.
Er is gelegenheid tot afscheid nemen in de Nieuwe Kerk, vrijdag 8 maart, Steenvoordelaan 364, 11- 12 uur.
Daarna volgt de dienst van Woord en Gebed, na afloop waarvan er gelegenheid is tot condoleance.
De bijzetting in het familiegraf zal plaatsvinden op de begraafplaats Nieuw Eykenduynen te Den Haag,
schriftelijke condoleances naar
Albert Schweitzerlaan 164
2552 PE 's-Gravenhage


Naar Agenda Naar boven

IN MEMORIAM HANS KEMPFF
hans kempff DSC_0569 (100K)
Den Haag, 31 oktober 2012
Rokianen hebben met groot leedwezen kennis genomen van het plotselinge overlijden van Hans Kempff. Hij werd 77 jaar.
Hans heeft met groot enthousiasme de leiding van de ROKI Tennis op zich genomen sinds Peggy Rijkschroeff deze taak neerlegde.
Op de tennisbaan speelde hij goede partijen, en hij sleepte ook prijzen in de wacht(foto onder). Behalve dat zijn organisatorisch talent zich kenmerkte op sportief gebied ging zijn interesse geregeld naar het wel en wee elders binnen ROKI.
De crematie vond plaats op 6 november 2012; Crematorium Iepenhof, Delft.

Naar Agenda Naar boven
BEKER_FRAMEProject_Pagina001 (91K) tennis_mei_juni_2012_Image1 (29K)
foto's afdelingsnieuws mei/ juni 2012

Animation_wat (4K)

Naar Agenda Naar bovenBedragen contributie ROKI-tennis !klik hier
Elke woensdagmiddag van april tot oktober
Tennispark Overvoorde
Van Vredenburchweg 168B
Telefoon 070 394 70 80

rokitennis_Ben Lokollo (78K)
Naar Agenda Naar boven klik hier en lees het uitgebreid verslag van tennisredacteur Ben Lokollo, met veel foto's
van het Roedjak Slottoernooi september 2010peggy_Image1 (61K) peggy_Image2 (70K)
Schiphol, donderdag 18 november 2010 - Peggy Rijkschroeff is vandaag voor verdere revalidatie teruggekeerd naar de VS, natuurlijk met een hartelijke groet van alle Rokianen. Zij mag tevens veel waardering meenemen voor haar inspanningen t.b.v. het tennis en ROKI algemeen. Bij haar vertrek werden zij en haar dochter Karen uitgeleide gedaan door een delegatie van Rokianen.
Peggy is intussen redelijk hersteld en werd zowel op ROKI Tennis en ROKI Jaarfeest 2011 hartelijk begroet door de leden.
Animation_wat (4K) Bericht | VVGV [Vereniging van Gerepatrieerden en Vrienden] vierde op zondag 14 november 2010 het 60-jarig bestaan in het Atrium van het Stadhuis Den Haag.
De honderden bezoekers zullen terugkijken op een grandioos feest. Voorzitster Rosemarie Bernasco hield een indringende en gloedvolle toespraak.


vvgv_Image11 (66K)
Peggy Rijkschroeff en dochter Karen (2de van links)
waren er ook, geflankeerd door charmante gastvrouwen [zie ook foto rechtsboven].
vvgv_Image5 (46K) vvgv_rose_burg_atrium_DSC_0568 (64K)
Rosemarie Bernasco, voorzitster VVGV en burgemeester Van Aartsen in Atrium
vvgv_Image2 (45K)
ROKI-afgevaardigden (Ben Lokollo-links) en Edith Zandijk met bloemen voor VVGV
vvgv_Image3 (46K)
Zangeressen Margeet Groenendijk en Annelies Bouterse van Bill Baker's bigband
vvgv_Image6 (30K)
ROKI-genodigden Ferry Houkes, Max Thiele,
George Dankmeyer, Ferry Saffrie
vvgv_Image7 (26K) vvgv_Image17 (46K)
Peggy Rijkschroeff, dochter Karen, Ben Lokollo ontmoeten burgemeester Van Aartsen (Den Haag);
daarnaast de trompetsectie van Bill Baker's bigband met o.a. Ruud Peper, Jan-Willem Bosch, Abram Klop
vvgv_Image8 (52K)
Modeshow Indonesische klederdrachten van Bunga Melati
vvgv_Image9 (49K) vvgv_ben_bigband (50K)
Bubbles & Boas zongen het Andrew Sisters songbook, jazz uit de 40er jaren en een eigentijds arrangement van Alexander's Ragtime Band, Mood Indigo, White Cliffs Of Dover...en kan de ROKI- voorzitter nu ook al een bigband dirigeren??
vvgv_Image12 (48K) vvgv_straightDSCN1637 (55K)
Dansmuziek van Straight onder aanvoering van Huib Severijn; veel jive en potjo2
vvgv_Image13 (41K) vvgv_billbaker_DSCN1624 (64K)
Welkomstmuziek van Johnny Fortuin en Bill Baker's bigband maakte er een compleet feest van

(NB. John Fortuin overleed in maart 2011) Alle foto's door Ben Lokollo gemaakt.

Naar Agenda Naar boven


rokitennis_framex_ben (130K) Gezellige tennismiddag bij RoKi (woensdag 26 augustus 2009), waar Ben Lokollo zijn 70ste verjaardag vierde. Inclusief maaltijd en muziek van Johnny Fortuin waarbij Ferry Houkes af en toe ook zong.

Klik op de afbeelding en bekijk de foto's mooier en afzonderlijk. U kunt ze dan ook gemakkelijk kopiëren naar uw eigen PC.


Naar Agenda Naar bovenrokitennis_bbcue (80K) Animation_wat (4K)

RIJSWIJK - 15 JULI 2009/ Niet alleen op sportief gebied laten de RoKi-tennissers zich gelden; bij goed weer en opgewekte stemming (gewonnen partijen?) verenigen de dames zich om met culinaire verrassingen te komen; dat was woensdag 15 juli 2009 het geval toen de uitgeputte spelers lotek, lontong, nasi (...vul maar in), kroepoek en bakar satih kregen opgediend. Ben Lokollo (links)verzamelde les dames-chef de cuisine indonésien voor een foto. De mannen er om heen hadden zich kennelijk te goed gedaan aan de plats délicieux, gezien de tevreden lach. verslagen (8K) [klik op pictogram, kijk en lees verder]
Animation_wat (4K) frame_rokitennisprijzen_Pagina001 (55K) Poeldijk, 13 juni 2009/ Tijdens het RoKi jaarfeest werden traditiegetrouw ook weer de prijzen uitgereikt aan de winnaars van de tenniscompetitie 2008/ 2009. Op de foto rechts: Peggy Rijkschroeff en Ben Lokollo


Vraag informatie over tennisdeelname aan: Klik op een naam in de linkerkolom (leiding) en u kunt direct een e-mail schrijven en verzenden. Animation_wat (4K) henriette_ferry_saffrie (13K) ben_lokollo_akkie_hogezand (15K) ferry_houkes_20jaar028A (56K)
li/re:Henriëtte Lammerding & Ferry Saffrie; Ben Lokollo & Akkie van Hogezand; Ferry Houkes

Naar AgendaNaar boven
 • ROKI Tennis propageert het sociaal tennisgebeuren op de woensdagmiddag vanaf 12:00 uur voor geoefende en minder sterke spelers.

  Afdelingsleiding ROKI Tennis

  Peter Stern, alg.coördinator ;
  Fred Timmermans, budgethouder;
  Ilse Spiessens-Emmel, leiding evenementen;
  Assistent toernooien Theo Brook  CONTRIBUTIE per april 20--

  Het tennisseizoen april 2016 t/m oktober. Vanaf 12.00 uur zijn banen beschikbaar. Elk half uur wordt er gewisseld; zijn er meer spelers voor de banen dan zal voor enkelen een half uur rust volgen. Min of meer wordt de regel toegepast dat niet-zwervers voorrang krijgen t.o.v. de zwervers. Trouwens vanaf 14.00 uur zijn twee banen (meestal 1 en 2) bestemd voor de niet-zwervers, tot 15.00 uur. Bij onvoldoende spelers kunnen deze aangevuld worden door zwervers.
  De zwervers betalen //,- Euro, de niet-zwervers //,- Euro. U kunt het bedrag overmaken op bankrekeningnummer NL25INGB0009358809 t.n.v. Roki- tennis Den Haag met vermelding van de keuze zwerver/ niet zwerver, ter (her)bevestiging van uw lidmaatschap.
  Wij hopen u te zien bij de start van het tennis buitenseizoen op woensdag, vanaf april

  Data tennisactiviteiten 2016
  13 juli midzomer tennistoernooi
  10 augustus barbecue (satíh/lotek)
  14 september slottoernooi
  12 oktober laatste tennisdag ROKI niet-zwervers; daarna Ledenberaad, karaoke en erwtensoep van Truus.

  Namens de tennisleiding,
  Peter Stern en Fred Timmermans
  Henk de Wolf heeft Donald Lammerding opgevolgd in oktober 2014
  Na hem nam Peter Stern de vlag over
  Naar Agenda 2016 Naar boven
  Kinderdijk boot 2A (33K) Kinderdijk grp2A (43K) Animation_wat (4K) Gezellig zomertochtje augustus 2006 naar Kinderdijk met enkele ROKI-tennissers. Henriëtte Lammerding en Akkie van Hogezand kwamen op het idee. Naar AgendaNaar boven

  Naar boven


 • (ruimte voor advertenties, korte berichten en links
  alleen na fiat webmaster)


  radio amerindo (80K) klik op de afbeelding om muziek van Radio Amerindo te horen
  wedstrijdverslagen
  rokitennis_big-vision_len garon (48K)
  Tennis op internet
  [klik afbeelding van Len Garon]
  Klik ook op deze links
  Make Your Choice
  | Bestuur RoKi
  RoKi homepage
  RoKi bowling,
  [meer info bowling]
  RoKi bridge,
  Roki muziek
  RoKi sjoel
  RoKi soos.
  RoKi reizen worden aangekondigd in het clubblad Interkorf
  Naar boven
  FEATURES
  donald_A_DSC_1284 (70K)
  De zusters Akky van Hogezand, Peggy Rijkschroeff
  en Donald Lammerding bekijken interessante foto's.
  Akky en Peggy overleden beide
  in februari 2014 (elders op deze site) tennis_hoofdprijs_2007 (62K)
  Ecky Dankmeyer Trofee ferry_houkes_20jaar028A (56K)
  Ferry Houkes, baanmanager tot herfst 2011, videospecialist en...zanger; hier begeleid door Erik Winterkamp
  ferry_houkes (68K)< rokitennis_Donald houdt (51K)
  Donald Lammerding houdt gespeelde games bij rokitennis_Goreng Pangsit 70905 (91K)
  Tamalinda chief en reisorganisator Luc Leihitu na tennis ook vakbekwaam in goreng pangsit Naar boven

  Harry Hopmans (38K) Harry Hopmans
  in memoriam

  Na een kort ziekbed is ons lid Harry Hopmans overleden; Hij werd 85 jaar. Ondanks zijn hoge leeftijd was hij vaak op de banen te vinden, want sport was een van zijn grote interesses.
  De crematie vond maandag 18 april om 16:30 uur plaats. Crematorium Nieuw Eykenduinen, Kamperfoeliestraat 2-A, te Den Haag. Er is geen bezoek in het uitvaartcentrum. Harry hield van orchideeen. Hij werd op 8 december 1925 geboren in Ternate (Ned. Indie) Hij heeft twee dochters; Peggy & Maddy. Correspondentieadres: Peggy Boxem - Hopmans
  Gele Kwikstaart 4 2295 NR Kwintsheul

  tekst 3de kolom

  Animation_wat (4K) Groot feest op 1 augustus 2007; Roki Tennis vierde het 20-jarige bestaan met een geanimeerd tournooi op de Rijswijkse banen Overvoorde; na afloop een chic diner indonésien met muziek van entertainer John Fortuin.
  collage_tennis 20 jaar_Pagina001 (64K)
  tennis_hoofdprijs_2007 (62K)
  Foto hierboven/ Poeldijk-RoKi Jaarfeest juni 2007
  "Ecky Dankmeyer"-trofee wordt door George Dankmeyer (rechts) uitgereikt aan Henriëtte Lammerding en Ben Widijanto.
  Naar boven

  (wbm-hier volgt het voorlaatste deel) (wbm-hier volgt het rechter deel)

  ROKI TENNIS VOORJAARSTOURNOOI 2006 (fotoimpressie)
  roki tennis 2006 IMG_3593 (32K) roki tennis 2006 IMG_3625 (53K) roki tennis poort (34K) roki tennis linedance (32K) roki tennis speelster (54K) roki tennis publiek 2006 (55K) Naar AgendaNaar boven

  Naar boven


  BESTUUR ROKI sinds 5 april 2016.  rokitennis_Ben Lokollo (78K) Roki_2011 Jun25 Henny Champ (51K) <img alt= arend zandijk (53K) roy ten hoorn DSCN4484 (2) (72K) bob geijsen a SNC11458 (66K)
  Bestuur:

  * Ben Lokollo, voorzitter [12/6.2010] 070 393 16 80
  [E-mail]
  * Mw Henny Esser - Tuijnman, vice-voorzitter [E-mail]
  * Peter Stern, tvs redacteur Interkorf, 06 5053 3709
  * Arend Zandijk, penningmeester; 0182 520 964 [E-mail]
  * Roy ten Hoorn, alg. bestuurslid
  * Bob Geijsen, alg. bestuurslid


  0pgeven als ROKIlid kan bij elk bestuurslid

  Contributie:
  alleenstaanden € 12,50
  gehuwden/samenwonenden:€ 17, - p.j;
  buiten Nederland: € 15,-
  Postbankrekening: NL66 INGB 0003 352 81 77 ten name van penningmeester ROKI. Naar AgendaNaar boven
  tekst
  Naar boven
  Naar boven

  agendaberichten en wedstrijdverslagen  Data tennisactiviteiten 2016
  13 juli midzomer tennistoernooi
  10 augustus barbecue (satíh/lotek)
  14 september slottoernooi
  12 oktober laatste tennisdag ROKI niet-zwervers; daarna Ledenberaad, karaoke en erwtensoep van Truus.

  Namens de tennisleiding,
  Peter Stern en Fred Timmermans

  A_bbq_2008 23 jul BBQ (104K)
  Adres Tennispark Overvoorde:
  van Vredenburgweg 168/B, 2285 SE te Rijswijk,
  tel. 070 - 39.47.080.
  (scroll omlaag voor verslagen)

  Naar boven

  rokitennis_frame tournooi (212K)
  Alle foto's gemaakt door
  Fotodienst RoKi
  verslagen (8K) door Ben Lokollo
  Redacteur Tennis Anyone

  rokitennis_Ben Lokollo (78K)

  klik hier en lees het uitgebreid verslag met veel foto's van het
  Roedjak Slottoernooi september 2010


  Animation_wat (4K)

  Woensdag 17 juli 2013 Potluck

  Terras Overvoorde compo (261K) Terras Overvoorde compo (261K) potluck juli 2013 DSC_0087 (276K)


  Naar AgendaNaar boven
  ROKI TENNIS seizoens opening april 2013 (230K)
  ROKIANEN WEER OP DE BAAN

  Animation_wat (4K) Het tennisseizoen 2013 startte een week later dan gepland. De banen waren nog niet gereed vanwege de verlengde winter, maar op 10 april was het toch zover en hebben de tennisser hun eerste spelletjes kunnen beoefenen op de gravelbanen van Park Overvoorde te Rijswijk. Een redelijk aantal spelers heeft de frisse kou getrotseerd en stonden met blije gezichten op deze foto. Naar AgendaNaar boven

  rokitennis_Op welke baan speel ik (88K)

  IN DE LINKERKOLOM FOTO'S
  Barbecue Toernooi 15 juli 2009
  foto [1] Guus Leidelmeijer, Jessy Leidelmeijer (kzn), Marijn Leidelmeijer(kzn),Rogier Renesse v Duivenbode & Davy Slappendel.
  foto [2]: Hans Kempff & Arnold v Vaerenberg doen zich te goed aan culinaire prijs
  foto [3] winnaars: Jessy Leidelmeijer, George van Raalte, Davy Slappendel (Hgrp2) & Rogier Renesse v Duivenbode
  foto [4]: Rosemarie Bernasco met Rogier (twee 1e prijs winnaars), die zij overgehaald heeft om mee te doen aan het toernooi.


  Naar AgendaNaar boven


  Op internet is veel informatie te vinden klik hier of op de afbeelding rechts

  rokitennis_big-vision_len garon (48K)
  Naar boven


  OVERIG NIEUWS EN DIVERSEN


  Wilt u reageren? Stuur de tennis-redactie een E-mail [klik].
  Naar boven

  Voorbeeld links: Naar muziek pagina
  Index Naar boven.
  rokitennis_Donald houdt (51K) webmaster control

  Bestuur en Activiteiten Andere Roki activiteiten | Make your choice Bekijk Roki Evenementen & Muziek website Uitslagen Roki bowling website ARTIKEL ROKI 1975-2030
  Naar boven
  Naar Agenda